Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 10 вересня 2018, 16:42

Садовий розпорядився розробити кодекс етичної поведінки для своїх підлеглих

Андрій Садовий

Андрій Садовий створив робочу групу для розробки Кодексу етичної поведінки службовців міськради.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №457 від 7 вересня 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу з розробки Кодексу етичної поведінки посадових осіб Львівської міської ради та працівників її комунальних підприємств.

"З метою підвищення рівня доброчесності та етичної поведінки посадових осіб Львівської міської ради та працівників її комунальних підприємств, покращання ефективності роботи Львівської міської ради та її структурних підрозділів, утворити робочу групу з розробки Кодексу етичної поведінки посадових осіб Львівської міської ради та працівників її комунальних підприємств", – йдеться у документі.

Керівником робочої групи став директор КУ "Інституту міста" Олександр Кобзарев, а у склад робочої групи увійшли три депутата міськради: Юлія Гвоздович (Українська Галицька Партія), Юлія Хомчин (Самопоміч) та Роман Іванців (Громадянська позиція).

Згідно із розпорядженням, робоча група до 15 листопада цього року має розробити проект Кодексу етичної поведінки посадовців міськради та подати на розгляд Андрію Садовому.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на в.о. директора департаменту "Адміністрація міського голови" Євгена Бойка.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.