Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

субсидії

Середа, 12 вересня 2018, 16:11

У Львові право на субсидії мають 13% від усіх мешканців міста

субсидії

Станом на сьогодні у Львові субсидію отримують 34 тисячі сімей.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За даними управління соціального захисту міськради, станом на вересень у Львові житлову субсидію отримують 34 086 домогосподарств, що становить 13,7% від усіх сімей міста.

Загалом у місті налічується 248,5 тисяч сімей.

"На опалювальний період, який триває з 1 жовтня до 30 квітня, отримувачів субсидії буде більше, ніж в неопалювальному періоді, оскільки влітку є менше споживання носіїв", – додали в управлінні соцзахисту.

Нагадаємо, з 1 травня змінились форма заяви та декларації для призначення житлових субсидій. Відтепер у декларації потрібно подати доходи всіх членів сім’ї, навіть тих, які зареєстровані за іншими адресами, авто, із дати випуску яких минуло менше ніж 5 років, інші доходи.

А у березні уряд затвердив положення про єдиний державний реєстр одержувачів субсидій. Загалом Міністерство фінансів розробило план переходу на грошові розрахунки за субсидіями, який передбачатиме три етапи.

Також нещодавно Міністерство соціальної політики України відкрило доступ до Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.