Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Анатолій Забарило

Середа, 12 вересня 2018, 11:03

Забарило очолив штаб Громадянської позиції на Львівщині

Анатолій Забарило

"Громадянська позиція" призначила Анатолія Забарила відповідальними за роботу передвиборчого штабу на Львівщині.

Про це повідомила прес-служба політичної партії "Громадянська позиція".

"Громадянська позиція" визначились із відповідальними за роботу передвиборчих штабів у Волинській, Львівській, Івано-Франківській та Тернопільській областях.

На Львівщині штаб політчної партії очолив секретар Львівської міської ради та голова Львівської обласної та міської організацій "Громадянської позиції" з 2012 року Анатолій Забарило.

Вінвідповідатиме за організацію виборчої кампанії, проведення підготовчої роботи з формування і кадрового наповнення виборчих штабів для участі у виборах, організовуватиме роботу окружного виборчого штабу.

Зазначимо, Анатолій Забарило працював директором ТзОВ "Професійна Ліга", а також був депутатом міськради Львова у 2006-210 рр. У грудні минулого року його обрали секретарем Львівської міськради. На місцевих виборах у 2015 році він очолив список політичної партії "Громадянська позиція" на виборах до Львівської міської ради.

Забарило у 2017 році задекларував 474 490 грн доходу.

Нагадаємо, вибори Президента України мають відбутися в березні 2019 року.

У липні Варіанти поспілкувалися із лідером "Громадянської позиції" та майбутнім кандидатом у Президенти України Анатолієм Гриценком. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.