Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Велопатруль у Львові

Четвер, 13 вересня 2018, 10:00

Поліція відкрила провадження через наїзд на велопатрульного у Львові

Велопатруль у Львові

Подія трапилася на вул. Січових Стрільців.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 12 вересня, о 13.00 год на вул. Січових Стрільців у Львові водійка автомобіля «Сузукі», львів'янка, наїхала на велопатрульного, який внаслідок цього потрапив до лікарні.

Як з'ясували у поліції, авто жінки було припарковане з порушенням ПДР та перешкоджало проїзду "швидкої медичної допомоги", яка їхала на виклик.

"На місце приїхав екіпаж велопатрульних, які, підійшовши до водія, попросили її від'їхати. Під час розмови жінка поводила себе агресивно та нецензурно висловлювалась. Раптово вона розпочала рух автомобілем та здійснила наїзд на лейтенанта поліції. Патрульний опинився на капоті, після чого його напарник відкрив двері транспортного засобу та заглушив двигун", –  йдеться у повідомленні.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі терміном до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.