Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поїзд Одеса-Перемишль

youtube.com/filmowiec kolejowy

П'ятниця, 14 вересня 2018, 15:56

Провідники потягу з України двічі намагались ввезти контрабанду в Польщу

поїзд Одеса-Перемишль

Польські прикордонники двічі протягом тижня виявили контрабанду цигарок.

Про це повідомляє Польське радіо.

Під час міжнародного прикордонного контролю у потязі Одеса-Перемишль працівники Бескидського відділу Прикордонної служби Польщі з Медики виявили контрабанду цигарок. Незаконне перевезенням товару з України здійснював український обслуговуючий персонал поїзда.

Так, перший інцидент стався 28 серпня, коли контрабанду намагались провезти п’ятеро членів персоналу потяга (віком 24–56 років): четверо чоловіків та жінка. Під час контролю прикордонники побачили, що провідники намагаються відійти від складу поїзда з великими пакунками. Виявилося, що у них було приблизно 600 пачок цигарок без польських акцизник маркувань.

Вдруге схожа ситуація виникла 6 вересня під час прикордонного контролю потяга того самого сполучення. Прикордонники затримали трьох жінок з обслуговуючого персоналу, котрі також намагалися винести пакунки з цигарками – приблизно 700 пачок.

В обох випадках звинувачені у контрабанді працівники "Укрзалізниці" дали пояснення, визнали свою вину та добровільно понесли відповідальність за свої правопорушення. Українцям також заборонений в’їзд на територію Шенгенської зони терміном на один рік.

Філія Укрзалізниці, що займається пасажирськими перевезеннями, "Пасажирська компанія", "Варіантам" не прокоментувала інциденти, зазначивши що у цій ситуації необхідно надіслати інформаційний запит керівнику компанії.

Додамо, що поїзд "Одеса-Перемшль" запустили торік у грудні.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.