Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мікропроекти

Понеділок, 17 вересня 2018, 10:33

На Львівщині реалізували 366 проектів місцевого розвитку

мікропроекти

Ще на 542 тривають, а на 55 розпочинаються роботи.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

У Львівській області в межах обласного конкурсу проектів місцевого розвитку станом на 14.09 на 366 об’єктах повністю завершені роботи, на 542 – роботи тривають, на 55 – роботи розпочинаються, 10 заявників скерували листи з прохання зняття з конкурсу через неможливість реалізації. Відсоток завершених проектів становить – 36%.

"Приємно констатувати, що 963 конкурсанти успішно виконали рішення. Конкурсної ради, 44 – стали предметом обговорення сьогоднішнього засідання", – заявила заступниця начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку Львівської облради Олена Гвоздик.

За її словами цьогоріч найкраще спрацював Стрийський, Жовківський, Сколівський райони, де відсоток виконання становить 69 і більше, а також 7 ОТГ (Великомостівська, Гніздичівська, Дублянська, Жовтанецька, Магерівська, Новострілищанська,Чукв'янська), мають 100 відсоткове виконання. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.