Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

волейбол

uk.nure.info

Понеділок, 17 вересня 2018, 11:17

Кубок Львова з волейболу здобула польська команда

волейбол

"Ресовія" з Жешува в фіналі турніру обіграла львівських "Барком-Кажани".

Про це повідомила прес-служба ВК "Барком-Кажани".

У Львові завершився Міжнародний турнір "Відкритий Кубок Львова з волейболу". За підсумками змагань володарями Кубку Львова з волейболу стала команда з польського Жешува "Ресовія".

У запеклій боротьбі останнього матчу турніру за перше-друге місце із рахунком  1:3 (25:19, 21:25, 11:25, 18:25) "Ресовія" обіграла господаря змагань ВК "Барком-Кажани". 

І хоча у першій партії "кажани" впевнено вирвались у лідери та завершили її на свою користь, другий сет залишився за польськими гостями. Перш за все через помилки "кажанів"  та завзятість поляків. У третьому сеті гості ще впевненіше захопили майданчик і з усіх сил тримались за перемогу. І їм це вдалось – 11:25.  Попри спроби "кажанів" відвоювати першість, у четвертій партії знову перемогла "Ресовія".

Відтак, Кубок Львова з волейболу цьогоріч вирушає до Польщі.

Нагадаємо, що "Відкритий Кубок Львова з волейболу" тривав із 14 по 16 вересня. Також уперше в турінірі взяли участь і жіночі команди.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.