Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

палац культури Хоткевича

Facebook палацy культури Хоткевича

Четвер, 20 вересня 2018, 15:06

У львівському палаці імені Гната Хоткевича проворадикали вчинили провокацію (ОНОВЛЕНО)

палац культури Хоткевича

Адміністрація палацу зазнала погроз і приниження.

Про це йдеться на офіційній Facebook-сторінці львівського палацу культури імені Гната Хоткевича. Допис зроблений близько двох годин тому.

"Близько години тому до Палацу увірвались представники Нацкорпусу, аргументуючи, що о 12:00 год в установі мала відбуватися презентація книжки (назви не утючнювали) та інші "фашистські" заходи. Вони погрожували та принижyвали працівників Палацу.

Офіційно повідомляємо, що ці дії є провокацією. Жодних подібних заходів у Палаці не відбувається і відбуватися не будуть.

Палац Хоткевича продовжує свою роботу як міська культурна установа відповідно до чинного законодавства. Усі протизаконні дії зафіксовані, очікуємо відповідних реакцій правоохоронних органів", – повідомляє адміністрація палацу.

У телефонному коментарі Варіантам керівник Національнго корпусу Львівщини Святослав Сірий спростував те, що до інцидент вчинили представники цієї організації:

"До палацу прийшли люди, серед яких був лише один учасник "Національного корпусу", лише він представився адміністрації палацу. Він у культурній формі хотів перевірити інформацію чи не запланована сьогодні у палаці події присвячена пам'яті "червоних партизанів". Однак ніяких погроз до працівників закладу він не казав. Дирекція мені це підтвердила.

Решта учасників події не є нашими членами. Відповідно адміністрація палацу вирішила, що решта учасників події причетні до нашої організації."

Зазначимо, зараз у Львові триває 25 Book Forum, в рамках якого відбуваються заходи на більше ніж сорока локаціях Львова, серед яких палац Гната Хоткевича. На офіційному сайті 25 Book Forum анонсовано на сьогодні три події у палаці Хоткевича, перша з них запланована на 15:00.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.