Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 20 вересня 2018, 18:15

20 вересня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 20 вересня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що цьогодня о 22:00 год відбудеться матч групового етапу Ліги Європи між полтавською "Ворсклою" та англійським "Арсеналом".

Українська команда зіграє на виїзді на стадіоні "Емірейтс Стедіум" в Лондоні. Зазначимо, букмекери вкрай песимістично налаштовані щодо полтавської команди на матч. 

Крім цього, українців цікавило те, що вчора у матчі першого туру Ліги чемпіонів англійський "Манчестер Сіті" зазнав поразки від французького "Ліона" з рахунком – 1: 2. Таким чином, "Манчестер Сіті" став першим англійським клубом в історії турніру, який програв чотири матчі поспіль.

Нагадаємо, що серія невдач для "Манчестер Сіті" тягнеться ще з минулого сезону. Спочатку вони поступилися "Базелю" в матчі-відповіді 1/8 фіналу минулорічного розіграшу. Потім двічі програли "Ліверпулю" в чвертьфіналі турніру, після чого покинули Лігу чемпіонів.

Крім "Ліона", суперниками "Манчестер Сіті" по групі F є український "Шахтар" і німецький "Хоффенхайм". 

Цей запит набрали понад 2 тисячі українців.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.