Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Суд Золочівщини

Facebook Золочівського районного суду

Четвер, 20 вересня 2018, 17:05

Чотири районні суди Львівщини зливаються в один окружний

Суд Золочівщини

Минулого тижня розпочалась реорганізація чотирьох районних судів Львівщини у єдиний Золочівський окружний суд.

Про це йдеться на офіційному сайті Золочівського районного суду.

Відповідно до указу Президента України № 451/2017 "Про реорганізацію місцевих загальних судів" від 29 грудня 2017 року та наказу Державної судової адміністрації України № 446 від 6 вересня 2018 року "Про забезпечення виконання Указу Президента України від 29.12.2007 № 451", розпочато процедуру припинення діяльності Золочівського районного суду Львівської області як юридичної особи в результаті реорганізації (злиття), про що внесено відповідні відомості в Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Золочівський районний суд Львівської області продовжує здійснювати свої повноваження до утворення та початку діяльності Золочівського окружного суду.

У Золочівський окружний суд ввійдуть такі районні суди: Бродівський, Буський, Золочівський та Перемишлянський із місцезнаходженням у Золочеві, Бродах, Буську та Перемишлянах. Вони надалі викнуватимуть свої функції зі зміненими назвами, однак в складі Золочівського окружного суду.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.