Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

авіаперевезення

П'ятниця, 21 вересня 2018, 14:23

Wizz Air збільшить кількість рейсів зі Львова до Гданська

авіаперевезення

Лоукостер Wizz Air додасть додаткові рейси з Польщі в Україну через закриття своєї бази у Познані.

Про це аовідомляє avianews.com.

Угорський авіаперевізник Wizz Air планує збільшити частоту польотів за двома маршрутами в Україні через закриття своєї бази у польському місті Познань.

Відтак, вже з 30 березня 2019 року через закриття бази звільниться літак А320, який перенаправлять на базу в Гданськ, яка розшириться до семи цих літаків. Це дозволить авіаперевізнику відкрити нові маршрути з цього польського міста, а також збільшити частоту польотів по вже існуючих напрямках.

Зокрема, з 31 березня 2019 року Wizz Air збільшить частоту виконання рейсів на лінії Гданськ-Київ з двох то трьох разів на тиждень і на лінії Гданськ-Львів з двох до чотирьох разів на тиждень.

Продаж квитків на додаткові рейси вже відкрита.

Нагадаємо, 29 жовтня авіакомпанія Wizz Air запустить з аеропорту "Львів" авіарейси у столицю Литви Вільнюс, а з 30 жовтня – у столицю Словаччини Братиславу. На першому маршруті рейси будуть двічі на тиждень (понеділки і п’ятниці), на другому – три рази в тиждень (вівторки, четверги і суботи). Вартість квитків стартує від 299 грн.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.