Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

Вівторок, 2 жовтня 2018, 14:43

У вересні міськрада Львова виділила 360 000 гривень на соцдослідження

Львівська міськрада

Всі кошти скерують як внески до статутного капіталу комунального підприємства "Інститут міста".

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №506 від 25 вересня 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 360 тис грн як внески до статутного капіталу комунального підприємства "Інститут міста".

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова в сумі 360 000 грн виконавчого комітету Львівської міської ради", – йдеться у документі.

Відтак, виконком має перерахувати ці кошти до статутного капіталу "Інституту міста", що проводить соціологічні дослідження, готує аналітичні звіти, статті, складає рейтинги і прогнози.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, у березні львівські депутати поповнили статутний капітал КУ "Інститут міста" на 900 тис грн, а у травні комунальне підприємство отримало 450 тис грн.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.