Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кінолог

П'ятниця, 28 вересня 2018, 10:41

Львівська поліція отримала землю для створення розплідника собак

кінолог

Розплідник збудують на вул. Збиральній.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво Головним управлінням Національної поліції у Львівській області розплідника на 50 службових собак на вул. Збиральній у промзоні "Сигнівка".

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Львівська поліція планує створити розплідник для собак на земельній ділянці з недобудовою, площею 0,6570 га, яка призначена для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – будівництво і обслуговування кінологічного центру.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона С-1 – військові
частини та зона Г-6 – зона об’єктів торгівлі, відповідно до зонінгу Залізничного району.

Висота розплідника не повинна перевищувати 13 метрів (від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивної частини будівлі), а максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 30%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.