Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

uapress.info

П'ятниця, 28 вересня 2018, 11:21

У Львові викрили на хабарництві директора атестаційного центру

хабар

Чиновник вимагав 400 доларів хабара.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Вчора правоохоронці затримали директора Львівського регіонального виробничо-навчального атестаційного центру під час одержання 400 доларів хабара.

Чиновник організував видачу неправдивих свідоцтв про проходження навчання, що дають особі право на проведення робіт із підвищеною небезпекою, і отримував за це гроші.

Директора центру звинувачують у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368-3 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вчинення дій або бездіяльність з використанням наданих їх повноважень в інтересах того,хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, або в інтересах третьої особи). Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 2 років.

Галицький районний суд Львова обрав йому нічний домашній арешт та відсторонив від посади, а досудове розслідування все ще триває. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.