Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Український Жіночий Конгрес

П'ятниця, 28 вересня 2018, 16:10

У Львові відбувся Український Жіночий Конгрес

Український Жіночий Конгрес

Конгрес відвідали представники та представниці об'єднаних територіальних із 8 областей України.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

На Український Жіночий Конгрес було запрошено 100 гостей із Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Чернівецької, Хмельницької, Донецької, Запорізької та Луганської областей. Усі вони – представники об'єднаних територіальних громад, органів місцевого самоврядування, державних органів влади та громадські активісти.

"У Львові ми реалізували це нашу зустріч, запросивши до участі представників центральної та регіональної влади, експертів, підприємців та громадських діячів. Ми збираємось порушити таке важливе питання, як посилення активної участі жінок, яка зможе створити передумови для суспільного та економічного розвитку на всіх рівнях", – заявила співголова МФО "Рівні можливості" Олена Кондратюк.

Також у форматі Українського Жіночого Конгресу було обговорено необхідність протидії різним формам дискримінації, яка на думку спікерів є елементом інформаційної війни, а також можливості подолання гендерних розривів у соціально-економічній сфері.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.