Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пісок

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 2 жовтня 2018, 10:20

На Львівщині зупинили незаконний видобуток піску

пісок

Злочинці добували пісок на території одного орнітологічних заказників місцевого значення на Яворівщині.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що заступник керівника одного з підприємств Яворівського району та його підлеглий, не маючи жодних дозвільних документів, організували схему незаконного видобутку піску. 

Під час незаконного видобутку правоохоронці вилучили п’ять одиниць вантажної техніки та екскаватор. Суд наклав на вилучену спецтехніку арешт із забороною її використання. 

Слідчим відділенням Яворівського відділення поліції заступнику керівника підприємства та його підлеглому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.252 КК України (умисне знищення або пошкодження територій, взятих під охорону держави, та об'єктів природно-заповідного фонду). Санкція статті передбачає покарання – штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.