Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

Середа, 3 жовтня 2018, 11:43

Міськрада виділила кошти для розвитку Львівського кіноцентру

Андрій Садовий

У статутний капітал підприємства перерахують 15 тис грн.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №528 від 2 жовтня 2018 року.

Андрій Садовий виділив кошти з бюджету міста для розвитку ЛКП "Львівський кіноцентр" та оплати робіт на об'єктах управління культури. 

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова управлінню культури департаменту розвитку – в сумі 159 888,64 ", – йдеться у документі.

Для розвитку ЛКП "Львівський кіноцентр" управління культури отримало з бюджету 15 300 грн, для придбання оргтехніки, меблів та обладнання для шкіл мистецтв Львова – 49 089,80 грн, а на капітальний ремонт народних домів –498,84 грн.

Контроль за виконанням даного розпорядження здійснює заступник міського голови з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків.

Нагадаємо, Андрій Садовий виділив 49 тис грн на розвиток ЛКП "Львівський кіноцентр" у вересні та 49 850 грн у серпні цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.