Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

теплопостачання

Середа, 3 жовтня 2018, 11:02

У Львові включили опалення для 4 комунальних установ

теплопостачання

ЛМКП «Львівтеплоенерго» подає опалення на основі листів-звернень.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На основі листів-звернень ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочало подачу опалення до 4 бюджетних установ міста. Це Львівська обласна клінічна лікарня, оранжерейно-тепличний комплекс ЛНУ ім. І. Франка, один дитячий садочок і обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих.

«Опалювальний сезон для бюджетних установ може розпочинатися швидше, ніж для населення, на основі листів-звернень від їхніх керівників. Таким чином ми відновили подачу опалення до Львівської обласної клінічної лікарні, що на вул. Чернігівській, 7, оранжерейно-тепличного комплексу ЛНУ ім. І. Франка, що на вул. Черемшини, 44, ДНЗ № 131, що на вул. Антонича, 109а, та Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих імені Ю. Липи, що у м. Винники на вул. Івасюка, 31», – зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, з 2 жовтня отоплюють дві бюджетні установи міста: Львівська обласна клінічна лікарня та оранжерейно-тепличний комплекс ЛНУ імені І. Франка. Підготовку до опалювального сезону у Львові планують завершити повністю через два тижні.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.