Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

черги на кордоні

Четвер, 4 жовтня 2018, 16:31

МЗС постановило розібратися із чергами на кордоні з Польщею

черги на кордоні

МЗС скликає українсько-польську міжурядову Координаційну раду через великі черги на кордоні.

Про це повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ України.

Як заявив сьогодні міністр закордонних справ України Павло Клімкін, він  ініціює проведення позачергового засідання Українсько-польської міжурядової Координаційної ради з питань міжрегіонального співробітництва через великі черги на кордоні з Польщею.

"Скупчення автомобілів є низьким виконанням умов меморандуму між Україною та Польщею, який передбачає, зокрема, роботу системи попереднього повідомлення про виникнення надзвичайних ситуацій на українсько-польському кордоні з метою забезпечення ритмічності пропускних операцій. Ця система визначає оптимальну кількість транспортних засобів, що приймаються прикордонними службами кожної зі сторін за період однієї зміни", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у серпні прикордонники Польщі оголосили про проведення страйку. Йдеться про більш тривалі перевірки і черги. А 2 жовтня водії вантажівок перекрили трасу на Краковець, адже, за їхніми словами, вантажівки стоять уже дві доби у черзі на кордоні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.