Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Четвер, 4 жовтня 2018, 17:38

Львівська поліція пильнуватиме швидкість з TruCam

львівська поліція

Патрульна поліція використовуватиме новий пристрій вимірювання швидкості у місцях концентрації ДТП. 

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

З 8 жовтня патрульні контролюватимуть швидкість транспортних засобів за допомогою пристрою TruCam. 

Дивайси використовуватимуть лише у місцях з підвищеною аварійністю, на яких встановленні знаки про фото- та відео зйомку. 

Інформацію про такі ділянки дороги виставлять у відкритий доступ на сайтах НПУ та ДПП, а також на їхніх офіційних сторінках Facebook.

Протягом першого тижня патрульна поліція використовуватиме TruCam лише "з метою профілактики, щоб учасники дорожнього руху звикли до нововведення".

Надалі служба моніторингу патрульної поліції  буде контролювати кількість протоколів та кількість збережених відео з порушенням швидкості.

Нагадаємо, контроль за дотриманням ПДР в Україні проводиться виключно такими приладами як TruCAM або Візир. Вони отримали експертний висновок Державної служби зв’язку та інформації України. 

Дадамо, відучора уряд дозволив використовувати для контролю дорожної безпеки засоби із функцією фото- і відеофіксації порушень в автоматичному режимі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.