Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тетяна Сліпачук

rbc.ua

П'ятниця, 5 жовтня 2018, 15:30

В Україні обрали голову ЦВК

Тетяна Сліпачук

Нею стала депутатка від "Волі народу" Тетяна Сліпачук.

Про це повідомила прес-служба ЦВК.

Головою Центральної виборчої комісії на її першому засіданні в новому складі обрано Тетяну Сліпачук. Рішення ухвалювалось таємним голосуванням.

"Відповідно до закону України "Про Центральну виборчу комісію" голову комісії, заступників голови комісії та секретаря комісії обирає Центральна виборча комісія на її засіданні таємним голосуванням із числа членів комісії. Тому за підсумками таємного голосування головою Центральної виборчої комісії обрано Тетяну Володимирівну Сліпачук", – повідомляють у ЦВК.

Нова голова ЦВК внесла пропозиції щодо кандидатур на посади своїх заступників і секретаря. За підсумками голосування заступниками голови ЦВК були обрані Олег Конопольський і Євген Радченко, секретарем ЦВК обрано Наталію Бернацьку. 

Нагадаємо, що 18 вересня 2018 року Верховна Рада збільшила кількість членів ЦВК до 17 осіб. Слід зазначити, що 17 львівських нардепів не підтримали такого рішення. А 20 вересня в Україні обрали й затвердили новий склад комісії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.