Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Панасенко

humanrights.org.ua

Вівторок, 9 жовтня 2018, 14:10

Нардеп Грановський опікується справою довічника Панасенка

Володимир Панасенко

Народний депутат Грановський наголошує на перегляді справи про замах на директора "Шувару" Романа Федишина.

Про це повідомив народний депутат України Олександр Грановський на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його словами, у 2008 році Львівський апеляційний суд довічно засудив Володимира Панасенка, а Олександру Рудому і Олександру Єгорушкіну призначив 12 і 14 років позбавлення волі відповідно, за замах на депутата Львівської міської ради, директора ринку "Шувар" Романа Федишина та вбивство школярки Марії Куцинди.

Грановський повідомив, що Володимир Панасенко погодився на перевірку всіх обставиин справи за допомогаю поліграфу.

"Відповідь експерта – не причетний. Ми будемо разом робити все від нас залежне щоб, по-перше, з точки зору здорового глузду прийти до чесного висновку з приводу винуватості/невинуватості Володимира Панасенко. Якщо доступний нам фактаж буде свідчити, що пан Володимир цей злочин не скоював, я отримав чесне слово від пана Романа (Федишина – ред.), що останній буде готовий зробити публічну заяву щодо нових обставин у справі", – наголосив Олександр Грановський.

Також додав, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і голова Державної виконавчої служби Дмитро Сторожук уже ознайомлені з цією справою.

Нагадаємо, у 2006 році у Львові підірвали автомобіль директора ТзОВ "Шувар" Романа Федишина і через цей вибух загинула учениця Сихівської гімназії Марія Куцинда.

Того ж року винним у замаху суд визнав Володимира Панасенка, який був співзасновником ТзОВ "Шувар".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.