Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

газета "Ратуша"

Четвер, 11 жовтня 2018, 16:12

Газета "Ратуша" переродиться приватним підприємством

газета "Ратуша"

Депутати Львівської міськради дозволили перетворити комунальну газету "Ратуша" у приватне підприємство.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про припинення КП "Редакція газети Львівської міської ради "Ратуша" шляхом перетворення членами її трудового колективу у ПП "Газета "Ратуша". За це рішення проголосували 43 депутати, – передає кореспондент Варіантів.

Згідно з цим рішенням, депутати скасували свою попередню ухвалу про перетворення комунального підприємства "Ратуша" у ТзОВ "Львівська газета "Ратуша", яке вони прийняли у січні цього року, натомість перетворивши його у приватне підприємство "Газета "Ратуша".

Наразі департамент "Адміністрація міського голови" у триденний термін з дня набрання чинності цієї ухвали має передати державному реєстратору документи для державної реєстрації цього рішення. А усе майно комунального підприємства переходить у власність ПП "Газета "Ратуша".

Крім цього, депутати створили комісію з припинення комунального підприємства "Ратуша", керівником якої обрали директорку юридичного департаменту міськради Гелену Пайонкевич.

До складу комісії також увійшли: в. о. директора департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко, начальник управління комунальної власності міськради Інна Свистун, головний редактор газети Львівської міської ради "Ратуша" Микола Савельєв.

Нагадаємо, перший етап припинення газети відбувся у квітні 2016 року, 
Львівська міська рада вирішила реформувати газету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.