Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

радіостанція

ukrinform.ua

Четвер, 11 жовтня 2018, 17:17

Перший Західний виграв частоту на радіо у Львові

радіостанція

Радіостанція "Радіо Перше" звучатиме на частоті 88,2.

Про це повідомляє медіакомпанія "Перший Західний" на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Щойно Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила про перемогу ТРК "Перший Західний" у конкурсі на отримання ліцензії на радіомовлення у Львові на частоті 88,2", – написала директор телеканалу "Перший західний" Ольга Цап.

На цій частоті відтепер звучатиме радіостанція "Радіо Перше".

Нагадаємо, ще минулоріч у Львівську обласну раду надійшла пропозиція перетворити "Перший західний" на телерадіокомпанію. А у червні депутати обласної ради передбачили 1 млн грн телеканалу на розвиток інформаційного простору на Львівщині.

Додамо, у лютому стало відомо, що телеканал "Перший західний" запускає програму "Нота вітання" на противагу "Концерту вітань", який закрили на Львівському телебаченні ще у січні цього року.

Телеканал "Перший західний", відомий раніше як "Львів-ТБ" є комунальним закладом Львівської обласної ради і фінансується з бюджету Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.