Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрій Токарєв

ФБ Токарєва

Середа, 17 жовтня 2018, 15:26

Токарєв більше не очолює 6 міську поліклініку Львова

Юрій Токарєв

Львівська міська рада задовольнила заяву на звільнення Юрія Токарєва.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявили в управлінні охорони здоров’я Львівської міської ради, головний лікар 6 міської поліклініки Львова Юрій Токарєв 4 жовтня подав заяву на звільнення з займаної посади за власним бажанням.

"Цю заяву було задоволено. Відтак згідно з чинним законодавством, у четвер, 18 жовтня, його останній робочий день", – йдеться у повідомленні.

Також управління охорони здоров’я провело перевірку присутності головних лікарів медичних закладів Львова на робочому місці. Відсутнім виявився Юрій Токарєв, телефон якого не відповідає.

Зазначимо, у березні цього року Юрій Токарєв порушив правила дорожнього руху, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння. Раніше його уже затримували за водіння у нетверезому стані. Зокрема, 27 січня львівські патрульні складали протокол за нетверезе водіння, а через декілька днів Токарєв спричинив ДТП, зіткнувшись з припаркованим авто, з‘їхав в кювет та наїхав на дитячий майданчик.

Додамо, сьогодні правоохоронці викрили на хабарництві головного лікаря однієї з поліклінік Львова. За інформацією у ЗМІ, хабарником виявився Юрій Токарєв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.