Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Рудницький

loda.gov.ua

П'ятниця, 19 жовтня 2018, 11:53

Олегу Рудницькому дозволили розширити "БізнесЛев"

Олег Рудницький

Львівська міськрада дозволила ТзОВ "БізнесЛев" побудувати нові складські та офісні приміщення на вул. Пластовій, 11-Б. 

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської затвердив містобудівні умови для будівництва складського комплексу та офісних приміщень ТзОВ "БізнесЛев" на вул. Пластовій, 11-Б

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Для будівництва складських та офісних приміщень ТзОВ "БізнесЛев"  виділяють земельну ділянку площею 0,6150 га, яка перебуває у комунальній власності та призначена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних споруд промислових підприємств.

Категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Вид використання – обслуговування адміністративно-виробничих будівель.

Функціональне призначення ділянки – зона В-4 – зона промислових підприємств і технологічних об’єктів та установок ІV класу за санітарною класифікацією відповідно до плану зонування Личаківського району.

Як йдеться у проекті рішення, висота заводу не повинна перевищувати – 12,20 метра. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 70,96%. 

Підприємство зареєстроване у Шевченківському районі Львова на вулиці Лінкольна, 10. Кінцевим власниками ТзОВ "БізнесЛев" є Рудницький Олег Володимирович та Рудницький Володимир Йосифович. Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб. 

Основний вид діяльності підприємства – неспеціалізована оптова торгівля.

Нагадаємо, Олег Рудницький був заступником екс-голови Львівської ОДА Михайла Костюка.

Додамо,  Олег Рудницький також володіє фермерським господарством "Ґрін Ґарден", де збирають збирають по 15 тонн персиків на рік. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.