Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

П'ятниця, 19 жовтня 2018, 15:00

Поліцейські спіймали водія-втікача, який смертельно травмував жінку у Явореві

поліція

Встановлено, що це 52-річний місцевий мешканець, який керував автомобілем "Мерседес Бенц 407". 

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 19 жовтня, близько 09:00 год. на перехресті вулиць Львівської та Кушпіта у місті Яворів сталася ДТП, внаслідок якої загинула 86-річна місцева жінка. Водій після скоєного наїзду покинув місце події.

Під час слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили його особу. Ним виявився 52-річний місцевий житель, який керував автомобілем "Мерседес Бенц 407". Водія затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.