Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Личаківський парк

П'ятниця, 19 жовтня 2018, 17:56

До кінця року у Львові реконструюють Личаківський парк

Личаківський парк

Вартість усіх робіт міськрада оцінила у 32 млн грн.

Про це повідомляє прес-сужба Львівської міської ради.

У грудні 2019 року Личаківський парк повинні відреставрувати. Вартість усіх робіт – 32 114 600 грн.

Наразі переможцем тендерних торгів на капітальний ремонт парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва "Личаківський парк у Львові" стало ТОВ Інвестиційна Компанія «Укрбудсервіс».

У парку планують облаштувати тратуари та викласти їх бруківкою, обладнати клумби, сходи, 3 дитячі майданчики, майданчик для вигулу собак із огорожею, а також влаштувати зовнішнє освітлення.

Проектно-кошторисна документація вже пройшла необхідні експертизи.

Львівська фірма «Укрбудсервіс» працює на ринку з 2016 року. Її власницею є 23-річна львів’янка Марта Петричко. Це зазначено в Єдиному державному реєстрі.

Марта Петричко має економічну освіту та працює танцівницею шоу-балету «ID», який співпрацює зі співачкою Іриною Федишин.

Директором ТОВ Інвестиційна Компанія «Укрбудсервіс» є її мати Наталія Петричко.

Нагадаємо, у грудні 2016 року на сесії Львівської міської ради депутати затвердили план зонування території Личаківського району Львова, а минулоріч міськрада планувала виділили ЛКП "Зелений Львів" додаткові кошти на реконструкцію Личаківського парку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.