Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

роутер

rorankmassodoku.ga

Середа, 24 жовтня 2018, 12:15

Львівська обласна рада витратить близько 300 000 гривень на поширення WiFi у свої кабінети

роутер

Депутати покращили собі доступ до інтернету.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголосила тендер на модернізацію локальної мережі та доступу до інтернету; поширення технології бездротової мережі WіFі за адресою вул.Винниченка,18.

За ці роботи облрада запропонувала 299 950,77 гривень.

Взяти участь у тендрі зголосилася лише одна приватна підприємниця Світлана Шанайда, яка й стала переможницею конкурсу. За свої роботи вона запропонувала ту ж суму, що й Львівська обласна рада.

Договір дійсний до 31 грудня 2018 року. 

Згідно з єдиним державним реєстром фізичних осіб підприємців Світалана Шанайда займається виготовленням друкарських форм і наданням інших поліграфічних послуг, електромонтажними роботами, діяльністю у сфері проводового електрозв'язку та будівництвом житлових і нежитлових будівель.

Нагадаємо, що Львівська обласна рада витратила більше 140 000 гривень на модернізацію свої старих комп'ютерів та 856 000 гривень на закупівлю нових.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.