Зміст статті

25 жовтня 2018

Гастротур смаколиками

Гастротур управління туризму та курортів Львівської ОДА фермерськими господарствами Львівщини.

Три точки гастрономічного туризму на карті Львівщини під час гастротуру, який організувало управлінням туризму та курортів Львівської ОДА для львівських журналістів.

Фермерське господарство "Західний равлик"

Фермерське господарство "Західний равлик" (село Солонка) Ірини та Івана Юськевичів з 2017 року активно займається вирощуванням й розведенням їстівних равликів. Спеціалізується на розведенні і реалізації равликів сімейства Helicldae, роду Helix (Pomatia, Aspersa Maxima, Aspersa Muller) для забезпечення споживання цієї продукції в Україні та за її межами. Також "Західний равлик" проводить навчання з равликознавства для початківців і новостворених господарств.


власники


равлики

Рибне господарство "Карпатський Водограй""

Рибне господарство "Карпатський Водограй" у місті Пустомити займається вирощуванням та реалізацією живої риби під керівництвом в. о. генерального директора Олега Габуди. В озерах господарства водяться: сом, товстолоб, короп, карась, білий амур, лин, щука, лящ, окунь, судак тощо. Також господарство почало вирощувати волзьку стерлядь з родини осетрових. За словами Олега Габуди "Карпатський Водограй" хоче вже за 3 роки реалізовувати чорну ікру.


в.о. гендиректора


озера та риба

Фермерське господарство "Агротем"

Фермерське господарство "Агротем" Олега та Анни Темчишин у селі Селисько Пустомитівського району займається вирощуванням великої рогатої худоби (надої до 40 літрів молока у день). Також господарство спеціалізується на розведенні спортивних коней. З екологічно чистого молока корів гоподарства на сироварні варять сири, які згодом реалізують у Львові.


власники


господарство, корови, сири

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.