Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

!Fest

fest.lviv.ua

П'ятниця, 26 жовтня 2018, 14:57

!Fest затискає Садового ресторанним кільцем

!Fest

Холдинг емоцій !Fest відкриває черговий ресторан на площі Ринок, 14.

Про це повідомляє Tvoemisto.tv.

У листопаді Холдинг емоцій !Fest відкриє ресторан високої кухні на площі Ринок, 14.

Наразі за аналогічною адресою вже працють два ресторани холдингу: Найдорожча ресторація Галичини та "Криївка. 

На відміну від них, новий заклад !Fest працюватиме в абсолютно іншому форматі. 

"Це ресторан "Дуже високої кухні", де концептом і є сама кухня. Їжа та музика без посередників. Із гостями ресторану будуть спілкуватись кухарі. Вони прийматимуть замовлення, готуватимуть і виноситимуть рахунок. Меню не буде. Кухар буде готувати індивідуально за побажаннями кожного гостя подаватиме саме те, що він побажає. У ресторані працюватимуть офіціанти, але вони не обслуговуватимуть клієнтів, а допомагатимуть, наприклад, виносити їжу" – зазначила піар-менеджерка компанії Оксана Ємець.

Всі кухарі нового ресторани навчались у внутрішній кулінарній школі !Fest та пройшли спеціальний відбір. 

Нагадаємо, нещодавно Холдинг емоцій !Fest став власником ресторану "Ратуша", який знаходиться під кабінетом міського голови Львова Андрія Садового. Також липні цього року холдинг емоцій !Fest став співвласником кав'ярні "Дзиґа".

Новий ресторан стане 11 закладом !Фесту на Площі Ринок, де, окрім нього, вже є такі точки: Криївка, Найдорожча ресторація Галичини, П'яна вишня, Біля Діани, Львівська копальня кави, Театр пива "Правда", Львівські пляцки, ресторан "Ратуша", книгарня Видавництва Старого лева, крамниця сувенірів "Львівські цяцьки".

Також в околицях Площі Ринок знаходяться ще 11 закладів Холдингу емоцій !Fest: Дім легенд, Під Золотою Розою (Староєврейська), Мазох-café, Львівська майстерня шоколаду (Сербська), Гасова лямпа, Дзиґа (Вірменська), Старенький трамвай (Площа Галицька), Реберня під "Арсеналом" (Підвальна), кафе-пекарня "Пошта на Друкарській" (Друкарська), Пструг, хліб та вино (Братів Рогатинців), Перша Львівська Грильова Ресторація М'яса та Справедливости (Валова). Також на Підвальній розташована Туристично-івентова компанія Just lviv It!

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.