Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТзОВ "Грінера Україна"

П'ятниця, 26 жовтня 2018, 17:00

Американський радник Садового поставив смітники біля дитсадка

ТзОВ "Грінера Україна"

Наразі Грінера Україна відмовляється коментувати ситуацію зі сміттєвими контейнерами поблизу садочка №38 на вул. Уласа Самчука, 21. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів

ТзОВ "Грінера Україна", яке вивозить сміття з Галицького району Львова, розмістило контейнери для сміття за 5-6 метрів від території дитячого садка №38 для дітей з важкими розладами мови, що на вулиці Уласа Самчука, 21. 

Відповідно до наказу МОЗ України "Про затвердження Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць" відстань від контейнерів до територій навчальних закладів та дитячих майданчиків не повинна перевищувати 20 метрів.  

Наразі у ТзОВ "Грінера Україна" відмовилося коментувати ситуацію зі сміттєвими контейнерами на вулиці Уласа Самчука. Представник підприємства зазначив, що інформацію вони зможуть надати тільки через місяць і лише після інформаційного звернення у письмовому варіанті. 

Нагадаємо, власником компанії "Грінера Україна" є нібито колишній радник з питань інфраструктури міського голови Львова Андрія Садового Богдан Михалусь, який мешкає у США. У січні 2017 року проти чиновників Львівської міськради порушили кримінальну справу за фактом зловживання під час проведення конкурсу на вивіз сміття у Галицькому районі Львова, який виграло ТзОВ "Грінера Україна".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.