Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

укрпошта

П'ятниця, 2 листопада 2018, 13:40

Журналісти висловили недовіру гендиректору Укрпошти

укрпошта

Це стало реакцією працівників преси на істотне зростання ціни газетного паперу.

Про це повідомляє прес-служба Національної спілки журналістів України.

Журналісти закликають владу утворити робочу групу з представників президента, Кабміну, Верховної Ради та НСЖУ для реагування на ситуацію з поштовою доставкою преси та напрацювання протекціоністської політики щодо українського друкованого інформаційного простору.

"Здирницька політика і непартнерське ставлення "Укрпошти" та істотне зростання ціни на газетний папір – основні чинники, які призводять до знищення ринку друкованої преси. Чимало газет через невчасну доставку й постійне підвищення вартості послуг пошти втрачають читачів, а також змушені скорочувати обсяги видань", – йдеться в заяві Національної спілки журналістів України.

За словами голови правління Видавничого Дому "Високий Замок" Степана Курпіля, спілка журналістів вже не раз порушувала проблему непартнерського ставлення "Укрпошти", проводили чимало робочих зустрічей з керівництвом підприємства, намагаючись донести свою позицію та знайти компроміс.

Нагадаємо, що 10 вересня 2018 року "Укрпошта" підвищила тарифи на пересилання письмової кореспонденції на 40%. А з 1 січня 2019 року ціни на листування збільшаться ще на 14,3% для листів і на посилки без оголошеної цінності (масою до 10 кг) – на 15,3% всередині області, на 11,1% - по Україні відповідно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.