Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

арсеній яценюк

народний фронт

Субота, 3 листопада 2018, 18:07

Яценюк з Аваковим презентували програму соцзабезпечення для працівників Нацполіції та ДСНС

арсеній яценюк

У держбюджеті 2019 року буде закладено і підвищення мінімальних зарплат для рятувальників до 9000 грн, а поліцейських - до 9200 грн., - розповіли вони. 

Сьогодні у Чернівцях лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк та міністр внутрішніх справ Арсе Аваков презентували нову програму соціального забезпечення для працівників Нацполіції та ДСНС.

"Разом із Арсеном Аваковим у Чернівцях презентували нову програму соціального забезпечення для працівників Нацполіції та ДСНС. Серед механізмів соцзабезпечення - підвищення заробітної плати, компенсація за винайм квартир та система фінансового лізингу на придбання власного житла" - розповів Яценюк на своїй сторінці у Facebook.

Реалізація програми передбачає підвщення зарплат полицейських і рятувальників з наступного року. 

"Ще 2014 року зарплата поліцейських становила 1800 гривень, а працівників Служби з надзвичайних ситуацій - 2200 грн. А в новому бюджеті буде закладено і підвищення мінімальних зарплат для рятувальників до 9000 грн, а поліцейських - до 9200 грн.", - уточнив Яценюк. 

"Ми збудували систему. Але найвища цінність – це людина в цій системі. Людський капітал і ресурси - це те, на що ми хочемо спрямувати наші соціальні програми, і за що буде голосувати фракція при ухваленні закону про держбюджет", - підсумував лідер Народного фронту. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.