Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підроблені акцизні марки

npu.gov.ua

Понеділок, 5 листопада 2018, 13:34

У Львові засудили жінку, яка підробляла акцизні марки

підроблені акцизні марки

Зловмисницю засудили до трьох  років позбавлення волі і звільнили від відбування призначеного покарання на випробувальний термін, один рік. 

Про це повідомляє ГУ національної поліції у Львівській області. 

Управління захисту економіки Львівщини затримало львів'янку, яка у домашніх умовах підробляла акцизні марки для алкогольних напоїв. 

Під час обшуку правоохоронці вилучили у жінки ноутбук, кольоровий принтер, водонерозчинні чорнила та 262 900 вже надрукованих акцизних марок.

Експертиза підтвердила, що ці зразки не відповідають аналогам, що перебувають в офіційному обігу. 

Зловмисницю засудили до трьох  років позбавлення волі і звільнили від відбування призначеного покарання на випробувальний термін, один рік, відповідно до ч.1 ст.199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів,  білетів державної лотереї, марок акцизного збору  чи голографічних захисних елементів). 

Нагадаємо, у травні правоохоронці викрили підпільну топографію у Львові, де нелегально виготовляли акцизні марки. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.