Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет шахтарів у Львові

ФБ Шахтарі Червонограда

Середа, 7 листопада 2018, 13:31

КМУ виділив кошти на виплату зарплат для львівських гірників

пікет шахтарів у Львові

Уряд передбачив 500 млн грн на забезпечення виплати заборгованості із  зарплати шахтарям.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Як заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, уряд виділяє додатково 500 млн грн на покриття фінансових збитків на державних шахтах. Йдеться про виплату заборгованості із зарплат шахтарям, а також виділення коштів на забезпечення пацієнтів інсуліном.

"Приймаємо рішення про виділення 500 млн на покриття збитків шахт у державній власності. Там потрібно робити глибоку реформу, яку має запропонувати Міністерство енергетики та вугільної промисловості. Також приймаємо рішення на забезпечення інсуліном. Це теж важка сфера, але ми наводимо в ній порядок", – наголосив Володимир Гройсман.

За його словами, рішення щодо фінансування шахт дозволить стабілізувати ситуацію з виплатами зарплат шахтарям.

Нагадаємо, 2 листопада більше 300 гірників ДП "Львіввугілля" влаштували пікет перед будівлею Львівської ОДА з вимогою погасити заборгованість із заробітної плати та передбачити інвестиції для розвитку вугільної галузі у бюджет України 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.