Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

vlasno.infо

реалізація алкоголю вночі

П'ятниця, 9 листопада 2018, 13:45

Виконком відстоюватиме рішення про заборону продавати алкоголь у нічний час

vlasno.infо

Виконавчий комітет Львівської міської ради заявив, що відствоюватиме часові обмеження у продажі алкоголю, незважаючи на вимоги антимонопольного комітету скасувати це рішення. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів

Сьогодні, 9 листопада, представники виконавчого комітету Львівської міської ради заявили, що будуть відстоювати своє рішення про заборону продавати алкоголь до 10 год ранку та після 10 год вечора. 

Нагадаємо, 6 листопада Львівське обласне відділення Антимонопольного комітету України (АМКУ) зобов'язало міську раду скасувати рішення про заборону продавати алкоголь вночі.

"Колегія постановила визнати дії виконкому Львівської міськради порушенням законодавства про захист економічної конкуренції... Зобов'язати виконком ЛМР протягом одного місяця скасувати рішення від 24 вересня 2010 року "Про заборону реалізації алкогольних напоїв", – йдеться у рішенні львівського АМКУ.

Натомість директор юридичного департаменту Гелена Пайонкевич наголошує: "Місцеві ради мають повноваження приймати такі рішення. Виконком буде відстовювати свою ініціативу та винесе всі необхідні процедури на сесію міськради". 

"Згідно зі щорічною статистикою Головного управління поліції у Львівській області, у Львові з 2013 до 2017 року кількість злочинів, скоєних у стані алкогольного сп’яніння зменшилась в 4 рази завдяки рішенню про заборону реалізації алкоголю у нічний час", - додала директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич. 

Нагадаємо, поліцію зобов'язали здійснювати контроль за дотриманням рішення про заборону продавати алкоголь у нічний час. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.