У Шевченківському районі збудують ще однин офісний центр

П'ятниця, 9 листопада 2018, 15:12

Виконком Львівської міської ради розглянув питання щодо будівництво багатоповергового офісного центру на вул. Замарстинівській, 41. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів

Сьогодні, 9 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради розглянув питання щодо містобудівних умов та обмежень на реконструкцію нежитлових приміщень з надбудовою під офіси та торгівельні приміщення на вул. Замарстинівській, 41 та переніс рішення на наступне засідання. 

Офісний центр реконструюватимуть на земельній ділянці, що знаходеться у історичному ареалі Львова, але призначена для торгово-ділового використання відповідно до зонування Шевченківського району (зона Г-2). 

Відповідно до проекту висота існуючих будівель становить  3,30м, висота надбудови не повинна перевищувати 10,90м, а висота верхньої відмітки комина – 14,80м. 

Будуватиме офісний центр громадянин Мирослав Волошин, який за інформацією платформи бізнесової аналітики YouControl є власником підприємства "Укртехпостач". Основний вид діяльності компанії – виробництво цегли, черепиці та інших будівельних виробів із випаленої глини. 

Нагадаємо, Львівська міськрада дозволила компанії "Рубікон Груп" добудувати нові офіси на вул. Липинського.

Мітки: будівництво житлових комплексів у Львові, Будівництво у Львові, виконком ЛМР, Львів, містобудівна документація, новини львова, офісний центр, Шевченківський район