Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівводоканал

Вівторок, 30 квітня 2024, 14:59

У Львові планують здати на металобрухт екскаватор вартістю понад 100 тисяч гривень

Львівводоканал

Виконком розгляне списання з балансу Львівводоканалу екскаватора, який планують здати на металобрухт.

Сьогодні, 30 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради розглядатиме питання про списання з балансу ЛМКП "Львівводоканал" основного засобу, непридатного для подальшого використання.

Зокрема, йдеться про екскаватор TATRA 1983 року випуску й вартістю 105 259 грн.

З проханням списати з балансу установи цей екскаватор до міськради ще у січні цього року звернувся "Львівводоканал". У комунальному підприємстві наголосили, що екскаватор є непридатним для подальшого використання.

"Списати з балансу основний засіб – екскаватор TATRA 815 VDS114 093-02TA, непридатний для подальшого використання, 1983 року випуску, первісною (переоціненою) вартістю 105 259 грн" – йдеться у документі.

Екскаватор, окрім деталей, які придатні для подальшого використання, мають здати на металобрухт.

Нагадаємо, 19 березня цього року комісія міськради погодила списання 10 автобусів до яких немає запчастин, а у квітні дозволила списати один автобус Ataman та систему автоматичного підрахунку пасажирів вартістю 1,8 мільйона гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.