Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дубляни

youtube.com

Середа, 14 листопада 2018, 16:49

Мера Дублян оштрафували на 700 гривень за сміття у місті

Дубляни

Мер Дублян не ліквідував несанціоноване сміттєзалище, яке екологи виявили на території міста у жовтні цього року.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Ще 10 жовтня екоінспектори провели перевірку на території Дублянської міської ради Жовківського району та виявили несанкціоноване сміттєзвалище. Тоді ж інспектори видали припис міському голові Дублян Василю Поповичу про ліквідацію цього звалища.

Під час повторної перевірки міста у листопаді екологи виявили, що сміття так й не було прибране, а їх власників не встановили.

Відтак, Держекоінспекція притягнула до адміністративної відповідальності міського голову Дублян і оштрафувала на 714 грн, а також повторно скерувала листи у Жовківську райдержадміністрацію та Дублянську міську раду для визначення кількості, складу, властивостей, вартості відходів, ступінь небезпеки для навколишнього природного середовища і здоров’я людини, вжиття заходів для визначення власника відходів та вирішення питання про подальше поводження з відходами.

Нагадаємо, у квітні голову Дублянської міськради притягнули до відповідальності через сміттєзвалище на міському кладовищі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.