Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вілла на вул. Самчука, 5

google.com.ua

Середа, 14 листопада 2018, 11:55

Київська фірма придбала приміщення у віллі поблизу Стрийського парку

вілла на вул. Самчука, 5

Міськрада продала підвал вілли на вул. У.Самчука, 5 за 1,9 млн грн.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.Sale.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro підвал вілли на вул. У.Самчука, 5 загальною площею 99,6 кв.м, що поблизу Стрийського парку.

Початкова вартість приміщення, виставленого на аукціон, становила 1 464 600 грн, а участь у тендері взяли: ТзОВ "Українські телекомунікації" (запропонова ціна –1 464 600 грн), Войтович Тарас Богданович (1 950 100 грн) та ТзОВ "Слов'янський двір" (1 950 125 грн).

Переможцем стало підприємство "Слов'янський двір", зареєстроване у Києві, власником якого є Володимир Присяжнюк і яке займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Управління комунальної власності Львівської міськради уже уклало з фірмою договір. 

Статутний фонд підприємства становить 60 487 600 грн.

Зазначимо, вілла є пам'яткою архітектури місцевого значення. Її збудували у 1894 р за проектом архітектора А. Вайсса.

Нагадаємо, у червні виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив перетворити віллу – пам’ятку архітектури на вул. Уласа Самчука, 6 у Львові на готель.

Крім цього, депути на сесії Львівської міської ради дозволили приватизувати приміщення у будинках на площі Ринок, 12 і 13.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.