Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівські авіалінії

Понеділок, 19 листопада 2018, 12:45

"Львівські авіалінії" заборгували своїм працівникам більше 5 мільйонів гривень

львівські авіалінії

До кінця року підприємство планує погасити близько 700 тисяч.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 19 листопада, під час апаратної наради у Львівській ОДА депутати обговорили ситуацію із заборгованостями на Львівщині.

На виконанні в органах юстиції Львівщини перебувало більше 2500 виконавчих проваджень загальною сумою по заборгованостям 61 мільйон гривень. Наразі виконано близько 95% документів на 50 мільйонів.

Близкько 11 мільйонів гривень заборгованостей належить:

– державному підприємству "Львівські авіалінії" на якому висить 5 мільйонів 282 тисячі гривень. До кінця року керівництво виплатить не більше 700 тисяч;

– "УкрЗахідВуглебуд" має в своєму пасиві 2 мільйони 800 тисяч гривень. До кінця року сума погашена не буде оскільки підприємство включене до списку тих, що підлягають приватизації;

– "Монтажник Львів" палнує погасити всі борги в сумі 680 тисяч до кінця року;

– "Теплоенергопроект" не зможе погасити свої борги до кінця року.

Нагадаємо, що на початок червня 2018 року більше половини заборгованості економічно активних підприємств припало  на промисловість (32,1%) і будівництво (27,7%), а основна частина боргу утворилась у містах Львів (57,1%), Червоноград (19,5%) та Яворівському районі (10,9%).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.