Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Кошулинський

Понеділок, 19 листопада 2018, 14:00

Націоналісти підтримують Кошулинського на виборах президента України

Руслан Кошулинський

У підтримку кандидатури Руслана Кошулинського на наступних президентських виборах виступили ВО "Свобода" , "Правий Сектор", ОУН, КУН та "С14".

Проце повідомляє Львівська міська організація ВО "Свобода".

Як йдеться в заяві, яку підписали та оприлюднили націоналісти, ВО "Свобода", "Правий Сектор", Організація Українських Націоналістів, Конгрес Українських Націоналістів та "С14" разом заявили про підтримку свободівця Руслана Кошулинського як кандидата в президенти на виборах 2019 року.

"2019 рік буде визначальним для України: або наша країна утвердиться як Українська Самостійна Соборна Держава, або впаде в провалля реваншу промосковських сил. Закликаємо інші національно-патріотичні сили, загалом усіх українців підтримати кандидатуру Руслана Кошулинського на посаду Президента України!" – йдеться в заяві.

Нагадаємо, у жовтні ВО "Свобода" висунула кандидатом в президенти Руслана Кошулинського. А у листопаді головою Львівської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" замість Кошулинського обрали Олега Панькевича.

З літа 2016 року головою львівської "Свободи" був Руслан Кошулинський. У минулому скликанні Верховної Ради був віце-спікером. З листопада 2015 року є депутатом Львівської облради. В 2015 році балотувався на міського голову Львова.

У 2017 році Руслан Кошулинський задекларував 24 тис грн доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.