Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Четвер, 22 листопада 2018, 14:17

Терещенко перетворить Україну на заквітчаний парадіс

Мішель Терещенко обіцяє ліквідувати прокуратури, скасувати податки та провести повну приватизацію після своєї перемоги на президентських виборах-2019. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів

Вчора, 21 листопада, під час презентації своєї книжки "Перший мільйонер" кандидат в президенти, міський голова Глухова, Мішель Терещенко повідомив про кроки, які реалізує першочергово після перемоги на виборах-2019. 

Зокрема, політик обіцяє, що своїм першим президентським указом ліквідує всі прокуратури в Україні.

"Державна прокуратура – це залишки радянізації. Її, мабуть, створив ще 1920 році Ленін, але вона й досі працює. Я пам'ятаю як сумський прокурор Матвійчук назвав цю структуру "репресивним органом", хоча, я як людина, що жила у Франції, переконаний: головне завдання прокуратури – захистити права держави та людини, а не заважати бізнесу" – наголосив Мішель Терещенко. 

Крім того, кандидат в президенти планує реформувати й інші правоохоронні органи України:

– замість "косметично реформованої поліції" створити нову муніципальну поліцію, керівника якої обиратиме сам народ кожні два роки;

– скоротити штат Служби безпеки України в чотири рази.

"СБУ – це 40 тисяч людей. З них лише 8-10 тисяч працюють нормально. Інші 30 тисяч лише захищають економічні інтереси держави та не можуть прожити без хабара та тиску на бізнес" – зазначив Мішель Терещенко. 

Також Мішель Терещенко виступає за скасування податків.

"Ми пропонуємо ліквідувати податки, такі як НДС, податок з зарплати, податок на прибуток та імпорт. Бо це теж джерело корупції, яку провертають податкові інспекції, державна фіскальна служба та митниця" – наголосив він.

Ще одним кроком політика на посаді президента стане повна децентралізація.

"Ми повинні  закрити всі районні та обласні адміністрації. Таким чином ми також не дамо шансу корупції. Всі ті тисячі чиновників після децентралізації будуть працювати на заводі і отримуватимуть нормальні зарплати. Я гарантую вам що через три роки, все-таки подолавши корупцію, ми будемо готові для Євросоюзу" – сказав Терещенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.