Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Четвер, 22 листопада 2018, 15:39

Львівська поліція презентує гаджет для суперсили

львівська поліція

Поліція Львова використовуватиме для роботи новий мобільний додаток My Pol.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

З 22 листопада для кращого зв'язку мешканців Львова і області працюватиме новий безкоштовний додаток My Pol, який повинен пришвидшити реагування правоохоронців на виклики та оптимізувати роботу поліції.

"Для розкриття злочину надзвичайно важливою є первинна інформація, яка надходить до поліції і якою користується патрульна поліції, слідчо-оперативні групи – від цього залежить яким чином вони реагуватимуть і наскільки швидко розкриють злочин. Цей додаток дозволить отримувати таку інформацію швидше, ефективніше комунікувати і навіть оцінювати роботу поліцейських" – зазначив т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Тарас Сабанюк.

За його словами, сервіс є повністю безкоштовним та відкритим до завантажень на платформах Play Market та App Store. Користувачі My Pol можуть миттєво викликати поліцію за допомогою кнопки SOS, що передає дані про особу та місцеперебування заявника, а також попередньо кваліфікувати правопорушення за допомогою спеціального меню.

Зазначимо, Львівщина стала шостою областю, у якій  запрацював мобільний додаток My Pol, після Чернівецької, Івано-Франківської, Миколаївської, Волинської та Житомирської областей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.