Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 26 листопада 2018, 10:20

Садовий та Сироїд не можуть дійти згоди щодо введення воєнного стану

Андрій Садовий

Міський голова Львова не бачить проблеми в перенесенні президентських виборів, а його підопічна дорікає нинішньому керівництво за маніпуляцію та диктаторські замашки.

Про це Андрій Садовий та Оксана Сироїд повідомили на своїх офіційних сторінках у Facebook.

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що підтримує введення воєнного стану.

"Введення воєнного стану підтримую. Давно пора і приводів було вже достатньо, починаючи з березня 2014 року. Президент зробив те, що від нього весь цей час вимагала Конституція", – заявив Садовий.

Він також додав, що не вважає можливе перенесення виборів проблемою.

"Закон є закон", – додав мер Львова з цього приводу.

Також він пообіцяв зробити звернення до громади щодо умов функціонування міста в умовах воєнного стану після ухвалення рішення парламентом.

Натомість заступниця Голови Верховної Ради України та за сумісництвом депутатка від "Самопомічі" Оксана Сироїд у своєму пості зазначила, що: "Воєнний стан на всій території України – чудова нагода маніпулювати виборами президента і, за потреби, застосувати трішки диктатури".

Нагадаємо, що сьогодні, 26 листопада, о 16:00 год. Верховна Рада України розглядатиме питання про введення військового стану в Україні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.