Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

площа Св. Теодора

google.com.ua

Середа, 28 листопада 2018, 18:01

Львівська фірма придбала приміщення у Галицькому районі Львова за 2,2 мільйони

площа Св. Теодора

Управління комунальної власності Львівської міськради продало за 2,2 млн грн приміщення першого поверху будинку на площі Святого Теодора.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.Sale.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення першого поверху будинку на площі Святого Теодора, 11, загальною площею 48,8 кв.м.

Будинок розташований у Галицькому районі Львова, поруч з історичним центром міста.

Аукціон стартував 27 листопада, участь у ньому взяли дів компанії: ТзОВ "Компанія Креатив Імоті" та ПП "Пік Універсал", які запропонували за приміщення 2 250 000 грн та 2 250 001 грн відповідно. переможцем стало підприємство "Пік Універсал", а початкова вартість приміщення становила 1 671 840 грн.

За даними порталу Уoucontrol, ПП "Пік Універсал" зареєстроване у 2010 році у Львові, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, власником фірми і керівником є Григорій Слободзян. 

Розмір статутного фонду підприємства становить 1 000 грн. 

Додамо, Григорій Слободзян є також власником ТзОВ "Рем Трест" (ремонт і технічне обслуговування машин і устатковання промислового призначення) та ТзОВ "Еол-М" (надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.