Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Четвер, 29 листопада 2018, 14:50

Львівським товаровиробникам частково відшкодовуватимуть участь у ярмарках

Львів

Львівська міськрада відшкодовуватиме 50% витрат львівських підприємств і підприємців за участь у ярмарках і виставках міста.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати затвердили положення про надання маркетингових ваучерів – часткового відшкодування витрат львівським товаровиробникам на участь у виставково-ярмаркових заходах у  Львові. "За" проголосував 51 депутат.

Підприємства-товаровиробники Львова, де працює більше 10 працівників та середня заробітна плата яких у 1,5 рази перевищує розмір мінімальної зарплати, та фізичні особи-підприємці (із штатом не менше 3 особи), матимуть право на часткове відшкодування своїх витрат на ярмарках Львова впродовж одного року.

"Маркетинговий ваучер – часткове відшкодування витрат на участь у виставково-ярмаркових заходах надається учасникам виставково-ярмаркових заходів на підставі рішення виконавчого комітету у розмірі: 50% від вартості витрат для юридичних осіб, але не більше 20 тис грн; 50% від вартості витрат для фізичних осіб-підприємців, але не більше 10 тис грн", – йдеться в ухвалі.

Часткове відшкодування витрат на ярмарках підприємств і підприємців, згідно із ухвалою, необхідне для підвищення конкурентноспроможності львівських товаровиробників та їх продукції, популяризації місцевих торгових марок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.