Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

тролейбус у Львові

Четвер, 29 листопада 2018, 17:00

У Львові їздитимуть 50 електронівських тролейбусів

тролейбус у Львові

"Електрон" виграв тендер міськради на постачання Львову 50 тролейбусів за кошти ЄБРР.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, міськрада оголосила тендер на закупівлю 50 нових тролейбусів, який виграв львівський "Електрон".

"50 тролейбусів буде виготовляти завод "Електрон". Це робота для великої кількості людей. Якщо Міністерство фінансів і Європейський інвестиційний банк будуть далі системно працювати по цій угоді, то 10 нових трамваїв також може виготовити "Електрон". Це престиж підприємства, це робочі місця", – додав  Андрій Садовий.

Зазначимо, йдеться про придбання у "Електрону" 50 дванадцятиметрових тролейбусів з комплектом необхідного обладнання та інструментів для ЛКП "Львівелектротранс" за кошти ЄБРР.

"Тролейбуси "Електрон" – це низькопідлоговий електротранспорт з наявністю місць для інвалідів. Загальна місткість салону тролейбуса – понад 100 пасажирів. Головною експлуатаційною особливістю нового тролейбуса є можливість його автономного ходу, тобто без контактної мережі, на відстань до 3 км", – йдеться у повідомленні "Електрону".

Нагадаємо, раніше Андрій Садовий заявляв, що Львів планує закупити 100 нових електробусів і 50 тролейбусів.

Також нещодавно місто отримало 5 нових автобусів від "Електрону".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.