Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

реконструкція Двірцевої

Четвер, 29 листопада 2018, 17:51

З наступного року у Львові розпочнуть реконструкцію Двірцевої площі

реконструкція Двірцевої

Ремонтні роботи планують закінчити аж через два роки.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

З 2019 року ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" розпочне роботи з реконструкції Двірцевої площі, що перед головним залізничним вокзалом Львова. 

Ремонт триватиме два роки. Орієнтовно його повинні реалізувати наприкінці 2020-го.

Відповідно до технічної документації, трамвайні колії замостять бруківкою з колотого та булижного каменю, замінять контактну мережу, встановлять автоматизовані стрілочні переводи, приміщення диспетчерської та електронне інформаційне табло.

Крім того, планують збільшити кількість зупинок, облаштувати громадський простір з сучасним фонтаном та підземним паркінгом.

Також комунальники запланувати значно озеленити площу. На ній мають з'явитися платан кленолистий, яблуні, сакури, берези, дуби, робінії псевдоакаційні, бобівники анагіролисті та різні кущі. 

Нагадаємо, нещодавно Львівська міськрада затвердила інвестування підземного майданчика для паркування на площі Двірцевій.

Додамо, у вересні Андрій Садовий розпорядився виділити на реконструкцію Двірцевої 136 тис грн з бюджету розвитку Львова, а у травні міськрада вже виділяла 184 867,5 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.